Onze mooie tandartspraktijk

Welkom bij tandartspraktijk E.B. de Bles. Tandartspraktijk E.B. de Bles is gevestigd in een mooi vrijstaand oud pandje in het centrum van Middelharnis.

Deze praktijk heb ik overgenomen in september 2006. Na mijn studie tandheelkunde in Nijmegen ben ik hier vol enthousiasme begonnen. Klaar om alles wat ik in al die jaren op de universiteit heb geleerd in de praktijk te brengen. Na wat kleine verbouwingen en aanpassingen zijn we aan de slag gegaan. In 2023 hebben we een nieuwe sterilisatiekeuken en röntgenkamer laten maken voor nog meer werkplezier en efficiëntie.

Samen met mijn mondhygiëniste, assistentes en preventieassistentes staan wij voor u klaar. Voor vragen kunt u altijd bij een van ons terecht. Alle behandelingen gaan rustig en in duidelijk overleg, zo proberen we het tandartsbezoek voor u zo aangenaam mogelijk te maken. Angst voor de tandarts is aan de orde van de dag en wij zullen proberen u daar zo goed mogelijk overheen te helpen en te steunen.

Allerlei tandheelkundige behandelingen voer ik zelf uit en ik doe dat met veel plezier. Met mijn tandtechniekers werk ik nauw samen om tot een mooi eind product te komen. Een gebit op implantaten, het klikgebit is een van de behandelingen waarbij de tandtechnieker nauw betrokken is. Kroon en brugwerk verandert snel qua techniek, in de toekomst spreken we dan evt. ook van digitaal afdrukken d.m.v. een scan. Door intercollegiaal overleg, congressen, beurzen en vakbladen blijf ik op de hoogte van alle nieuwe producten en technieken. Om het weer toe te kunnen passen in mijn praktijk.

Als u bij ons in de praktijk komt vragen we u altijd naar de correctheid van uw verzekering en adres gegevens. Ook vragen we naar uw mobiele nummer en e-mail. Dit om de administratie soepel en goed te laten verlopen. Na de controle maken we ook graag direct een nieuwe vervolg of halfjaarlijkse controle afspraak, zodat u daar niet voor hoeft terug te bellen. Mocht u dat vergeten of ongemerkt wat langer niet gekomen zijn dan krijgt u een sms, telefoontje, email of een brief van ons. Om een nieuwe afspraak te maken, iedereen is immers druk en de tijd vliegt!

Ook hebben we als service dat we u, als u dat wilt een sms sturen ter herinnering van uw reeds gemaakte afspraak.

Bij het maken van een nieuwe afspraak proberen we altijd rekening te houden met uw voorkeur van een bepaalde dag of tijdstip.

U dient zich wel 24 uur van te voren af te melden voor een afspraak . Anders zijn daar kosten aan verbonden.

Wij zien u graag in onze sfeervolle tandartspraktijk!

Erik de Bles, tandarts. De mondhygiëniste en de tandartsassistentes.