Team

Dit leuke team staat voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn!

Erik de Bles, tandarts. Afgestudeerd in 2006. Allround tandarts en veel affiniteit met kroon en brugwerk. Als enige tandarts in de praktijk aanwezig, dus altijd dezelfde behandelaar. Een rustige man die ook op dezelfde rustige manier een behandeling bij u doet. Trots op zijn praktijk die hij al ruim 17 jaar heeft. 

 

Marieke, paro preventie-assistente en praktijkmanager. De vrouw van de tandarts en de duizendpoot van de praktijk. Vaste gezicht op de maandagmiddag met eigen patiënten. Wat meer gericht op de patiënten met wat meer tandvlees problemen en werkt samen met de mondhygiëniste Julia. Verder neemt ze de management taken op zich en is ze het aanspreekpunt voor alle assistentes zodat iedereen met veel plezier naar zijn werk blijft gaan!

 

Ella, preventie-en stoelassistente. Al ruim 14 jaar in dienst en het vertrouwde gezicht bij de behandelingen met de tandarts. Ook heeft ze haar diploma als preventie assistent zodat ze ook preventieve behandelingen kan uitvoeren en dat doet ze met alle plezier! Een harde werkster waar we heel graag mee werken. Ze zorgt er 3 dagen in de week voor, dat de patiënten zich goed op hun gemak voelen bij de tandartsbehandelingen.  Onze lieve moeder van de praktijk!

 

Merel,  paro preventie assistent in opleiding. Trouwe en lieve medewerkster met een hart voor het vak. Al jaren in dienst. Vol overgave helpt ze patiënten tot het verkrijgen van een betere mondhygiëne en reinigt ze uw gebit. Ze is overal inzetbaar. Balie, assisteren maar ze behandelt vooral haar eigen patiënten op de dinsdag en de woensdag. Ook assisteert ze Julia de mondhygiëniste. Ze is sinds september 2023 ook opgeleid als paro preventie assistent! Ze is mede door onze eigen mondhygiëniste opgeleid en de instantie Edin voor haar officiële paropreventie diploma. Zo bieden we nog beter kwaliteit de hele week  in kamer 2.

 

Jacolien, preventie-assistente. FOTO VOLGT!

Ook al meerder jaren in de praktijk werkzaam. Ook vroeger al eens bij ons gewerkt als stage. Nu is ze weer teug omdat ze het bij ons altijd  fijn heeft gevonden. Ze werkt 3 dagdelen op maandag als preventie assistent en de rest assisteert ze de tandarts of de mondhygiëniste.  Heeft net als iedereen al haar diploma’s en houdt er van om met mensen te werken. Ze werkt in 8 uur wel voor 10 uur en is een bezige bij. Eigenlijk ook weer overal inzetbaar en dat is heel fijn.

 

Marjolein, tandartsassistente. Sinds begin 2020. Marjolein werk voornamelijk aan de balie met alle taken die daarbij horen. En dat zijn er een hele boel! Ze doet ook de omloop zoals de instrumenten reinigen en steriliseren en zorgt voor de bestellingen. U treft haar op het moment 4 dagen dag dus vaak een vertrouwd gezicht aan de balie.  Ze is heel netjes en een fijne gastvrouw aan de balie en telefoon. Heel prettig voor de patiënten en voor ons een fijne collega. Via een opleiding als stage gekomen en niet meer weggegaan. Dat zien we graag!

 

 

Julia, mondhygiëniste. Onze mondhygiëniste is sinds 2021 bij ons werkzaam, waar we echt heel blij mee zijn. Ze is echt een meerwaarde voor onze solo praktijk.  Nu hoeven we niet meer door te verwijzen naar een externe mondhygiëniste. Ze heeft veel werkervaring in Nederland en in Bonaire. Ze werkt ook nog bij een ander tandarts en voor Edin, een opleidingsinstituut voor tandheelkundig personeel. Daar leidt ze preventie en paro preventie assistentes op. Zo ook onze merel binnenkort. Op donderdag en vrijdag is ze werkzaam bij ons. Ze heeft in de ochtenden assistentie van de preventie assistentes die zo ook weer veel bijleren van Julia. Een win win situatie.

 

Lia, tandartsassistente. FOTO VOLGT!

Een lieve assistente ze is als herintreder weer als tandartsassistent aan het werken. Ze assisteert de tandarts voornamelijk op de donderdag en vrijdag. Ze vindt het heel leuk om het vak weer opgepakt te hebben en ze is een fijne assistent aan de stoel. Iedereen helpt elkaar in de praktijk en zo is Lia al heel aardig op weg om weer zelfstandig te assisteren. Ook zit ze momenteel een dag aan de balie, ook dat is fijn omdat ze zo op meerdere plekken inzetbaar is. Ze is helemaal op haar plek bij ons.

 

Ons team verwelkomt u graag in onze  praktijk!