Team

Dit leuke team staat voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn!

Erik de Bles, tandarts. Afgestudeerd in 2006 in Nijmegen. Allround tandarts en veel affiniteit met kroon en brugwerk. Per 1 maart 2024 is hij 4 dagen op de praktijk aanwezig. Hij is een rustige man die ook op dezelfde rustige manier een behandeling bij u doet.  Trots op zijn praktijk die hij al bijna 18 jaar heeft, en het goede team wat er in de praktijk werkzaam is! In zijn vrije tijd zit hij graag op zijn fiets of is hij aan het werk in de (moes)tuin. Een bezige bij dus. 

 

Per 1 maart 2024 is op de donderdag een nieuw gezicht aanwezig. En per half juni ook op de vrijdagochtend.

Robbin Smit, tandarts, afgestudeerd in 2014 in Nijmegen. Even voorstellen:

Men zal me kunnen omschrijven als een vriendelijke allround tandarts. In mijn vrije tijd houd ik me bezig met mijn muzikale hobby’s. Op de universiteit van Nijmegen heb ik mij extra bekwaamd in de kindertandheelkunde. En net als tandarts Erik de Bles heb ook ik veel affiniteit voor kroon- en brugwerk. Want ik stel graag behandelingen voor, die ook op de lange termijn zinvol zijn. In Bruinisse werk ik 2 dagen en op de donderdag kom ik in deze praktijk werken. Een leuke nieuwe uitdaging die ik ga uitbreiden op de vrijdag ochtend zal ik ook Erik gaan overnemen!

 

Marieke, paro preventie-assistente en praktijkmanager.

De vrouw van de tandarts en de duizendpoot van de praktijk. Vaste gezicht op de maandagmiddag met eigen patiënten. En vanaf januari elke dinsdag aan de balie. Wat meer gericht op de patiënten met wat meer tandvlees problemen en werkt samen met de mondhygiëniste Julia. Ook helpt ze je tandtechnieker Jerry van Aalst op de maandagmiddag. Om een mooi frame of volledig gebit aan te maten. Een leuk duo. Verder neemt ze de management taken op zich en is ze het aanspreekpunt voor alle assistentes zodat iedereen met veel plezier naar zijn werk blijft gaan!

 

Ella, preventie-en stoelassistente.

Al ruim 15 jaar in dienst en het vertrouwde gezicht bij de behandelingen met de tandarts. Ook heeft ze haar diploma als preventie assistent zodat ze ook preventieve behandelingen kan uitvoeren en dat doet ze met alle plezier! Een harde werkster waar we heel graag mee werken. Ze zorgt er per januari 2024, 2 dagen in de week voor, dat de patiënten zich goed op hun gemak voelen bij de tandartsbehandelingen.  Onze lieve moeder van de praktijk! 

 

Merel,  paro preventie assistent.

Trouwe en lieve medewerkster met een hart voor het vak. Al jaren in dienst. Vol overgave helpt ze patiënten tot het verkrijgen van een betere mondhygiëne en reinigt ze uw gebit. Ze is overal inzetbaar. Balie, assisteren maar ze behandelt vooral haar eigen patiënten op de dinsdag en de woensdag. Ook assisteert ze Julia de mondhygiëniste. Ze is sinds september 2023 ook opgeleid als paro preventie assistent! Ze is mede door onze eigen mondhygiëniste opgeleid en de instantie Edin voor haar officiële paropreventie diploma. Zo bieden we nog beter kwaliteit de hele week  in kamer 2.

 

 

Jacolien, preventie-assistente.

Ook al vele jaren in de praktijk werkzaam. Ook vroeger al eens bij ons gewerkt als stage. Nu is ze weer teug omdat ze het bij ons altijd  fijn heeft gevonden. Ze werkt 3 dagdelen op maandag als preventie assistent en de rest assisteert ze de tandarts of de mondhygiëniste.  Heeft net als iedereen al haar diploma’s en houdt er van om met mensen te werken. Ze werkt in 8 uur wel voor 10 uur en is een bezige bij. Eigenlijk ook weer overal inzetbaar en dat is heel fijn.

 

Marjolein, tandartsassistente.

Sinds begin 2020. Marjolein werk voornamelijk aan de balie met alle taken die daarbij horen. En dat zijn er een hele boel! Ze doet ook de omloop zoals de instrumenten reinigen en steriliseren en zorgt voor de bestellingen. U treft haar op het moment 4 dagen dag dus vaak een vertrouwd gezicht aan de balie.  Ze is heel netjes en een fijne gastvrouw aan de balie en telefoon. Heel prettig voor de patiënten en voor ons een fijne collega. Via een opleiding als stage gekomen en niet meer weggegaan. Dat zien we graag!

 

 

Julia, mondhygiëniste.

Onze mondhygiëniste is sinds 2021 bij ons werkzaam, waar we echt heel blij mee zijn. Ze is echt een meerwaarde voor onze solo praktijk.  Nu hoeven we niet meer door te verwijzen naar een externe mondhygiëniste. Ze heeft veel werkervaring in Nederland en in Bonaire. Ze werkt ook nog bij een ander tandarts en heeft gewerkt voor Edin, een opleidingsinstituut voor tandheelkundig personeel. Daar leidde  ze preventie en paro preventie assistentes op. Zo ook onze merel! Op donderdag en vrijdag is ze werkzaam bij ons. Ze heeft in de ochtenden assistentie van de preventie assistentes die zo ook weer veel bijleren van Julia. Een win win situatie.

 

Lia, tandartsassistente.

Een lieve en rustige assistente  Ze assisteert de tandarts vanaf januari 2024 voornamelijk op de Maandag, donderdag en vrijdag. Ze vindt het heel leuk om het vak weer opgepakt te hebben na er jaren uit geweest te zijn! Ze is een fijne en trouwe assistent aan de stoel. Ook heeft ze een tijd een dag aan de balie  gezeten.  Die tijd heeft ze weer veel andere dingen geleerd, die ook bij dit veelzijdige vak horen . Dit is fijn omdat ze zo op meerdere plekken inzetbaar is.  Ze is helemaal op haar plek bij ons.

 

Ons team verwelkomt u graag in onze  praktijk!